Sponsoring

Het VU-Orkest Amsterdam is één van de grootste en meest baanbrekende studentenorkesten van Nederland. Vernieuwing en uitdaging zijn belangrijke kernwaarden, die onder andere tot uiting komen in het programma van het orkest: in januari 2019 wordt één van Mahlers grootste werken uitgevoerd, namelijk zijn Vijfde Symfonie! Ieder halfjaar wordt een nieuw programma ingestudeerd dat wordt uitgevoerd in de mooiste zalen in binnen- en buitenland. Er worden jaarlijks concerten gegeven in het Concertgebouw en het Muziekgebouw aan ’t IJ, waarbij het orkest ieder jaar op tournee gaat in de zomer. Met al deze concerten, zo’n 9-12 per jaar, bereiken wij een publiek van meer dan 3500 personen, dat voornamelijk uit studenten en jongvolwassenen bestaat.

Dit bereik aan publiek geeft uw bedrijf een prachtige mogelijkheid uzelf te laten zien aan een grote groep. Dit betekent dat u zich als bedrijf ook verbindt met het enthousiasme, de ambitie en de vernieuwing van het VU-Orkest. Wij kunnen voor u als sponsor kaarten vrijstellen voor onze concerten, omtrent een concert een gelegenheid bieden tot bedrijfsborrel op locatie, in een kleiner gezelschap bij u een lunchconcert geven, of voor livemuziek zorgen bij uw eigen borrel of receptie. Daarnaast is het mogelijk te adverteren in onze programmaboekjes en op onze posters en flyers. Wij staan open voor allerlei soorten van sponsoring en samenwerken; neem daarom vooral contact met ons op om vrijblijvend uw wensen en ideeën met ons te delen!

Maxim Paulissen

Acquisiteur VU-Orkest

T: 06-40961898

E: acquisiteur@vu-orkest.nl

sponsorbrochure

Volg ons op Facebook!

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

Localization

Facebook

VU-Orkest

Podiumkunsten
3K

Dit is de officiële pagina van het VU-Orkest. Eén van de meest toonaangevende studentenorkesten van Nederland.

VU-Orkest

2 days 23 hours ago

VU-Orkest

4 days 48 minutes ago

🎻✨VU-Orkest zoekt concertmeester✨🎻

Wil jij een studentenorkest aanvoeren? Dit is je kans!! Wij zijn op zoek naar een concertmeester. Meld je gauw aan via onze website: www.vu-orkest.nl/3016-2/

VU-Orkest

VU-Orkest

4 days 4 hours ago

Wat was het weer een fantastisch repetitieweekend in Someren! Wij hebben hard gerepeteerd voor onze aankomende concerten op 23 en 25 januari, lekker gefeest en het vooral heel gezellig gehad met elkaar!! De concerten komen steeds dichterbij en wij hebben er super veel zin in, kom jij luisteren??

Bestel je kaartje via www.vu-orkest.nl

VU-Orkest

1 week 2 hours ago

🎵🎶WAT SPELEN WIJ?🎵🎶

Één van de stukken die wij zullen spelen op 23 en 25 januari is Taras Bulba van Leoš Janáček.
Het stuk van Janáček is gebaseerd op het boek van Nikolai Gogol, waarin de bloedige strijd van de Kozakische Taras Bulba en zijn twee zonen beschreven wordt. Het stuk is een rapsodie en bevat drie delen waarin achtereenvolgens de dood van de twee zonen en Taras Bulba zelf wordt vertoond. Bij dit stuk zullen wij het grote orgel gaan gebruiken dat voor zowel publiek als de musici een unieke ervaring zal zijn!

www.youtube.com/watch?v=D3zsZ2XG-1w

VU-Orkest

VU-Orkest

1 week 11 hours ago

Vanaf volgend winterproject (najaar 2020) zal het VU-Orkest onder leiding staan van een nieuwe dirigent. Onze dirigentencommissie is hier druk mee bezig. De vacature staat nog open en is te vinden via onderstaande link:

www.culturele-vacatures.nl/2019/11/vu-orkest-dirigent/?fbclid=IwAR11lGgflfitDs0gsx7W9lxRBi6brPoogr9PU0YonbVMRr2HYwJrMSKBwkA

VU-Orkest

1 week 5 days ago

Zien we jou bij een van onze concerten? Koop snel je kaarten via www.vu-orkest.nl

VU-Orkest

VU-Orkest

1 month 3 days ago

WORD JIJ ONZE NIEUWE CONCERTMEESTER?

Het VU-Orkest is op zoek naar een nieuwe concertmeester!

Lijkt het je wat een orkest enthousiaste studenten te leiden en o.a. mee op tournee te gaan komende zomer? Meld je dan voor 15 januari aan voor de audities, deze zullen plaatsvinden op 22 januari.

Je kunt je aanmelden via www.vu-orkest.nl/3016-2/
Heb je een vraag? Stuur dan een berichtje naar onze strijkerschef via strijkerschef@vu-orkest.nl of Strijkers Blazerschef VU-Orkest

VU-Orkest

1 month 1 week ago

De Meezing Messiah 2019 zit er op en wat was het FANTASTISCH! Een zaal vol enthousiaste meezingers gaf ons enorm veel energie. Wij hebben ontzettend genoten en zijn heel dankbaar dat wij ook dit jaar weer aan dit geweldige project mochten meedoen! Hierbij nog een impressie, het Halleluja!
Nederlandse Reisopera

VU-Orkest

VU-Orkest

1 month 1 week ago

VU-Orkest shared a post.

VU-Orkest

VU-Orkest

1 month 1 week ago

Kom jij ook?
Boek nu je tickets via www.vu-orkest.nl !!