fbpx

Sponsoring

Het VU-Orkest is een van de grootste en meest baanbrekende studentenorkesten van Nederland. Het VU-Orkest wil deze positie aan de top van de Nederlandse studentenorkesten houden en blijft baanbrekend programmeren. In januari 2020 was dit te horen in onder andere Het Concertgebouw in Amsterdam waar zelfs twee amateurpremières uitgevoerd werden. Zowel de Chant funèbre van Stravinski als het imposante Poème de l’extase van Skrjabin waren in Nederland nog nooit door een amateurorkest uitgevoerd. Aankomende zomer speelt het orkest maar liefst twee keer in het Muziekgebouw aan ‘t IJ in Amsterdam, eenmaal als onderdeel van het European Student Orchestra Festival dat deze zomer in Amsterdam plaatsvindt. Ook zullen we deze zomer, naast de Vijfde symfonie van Dmitri Sjostakovitsj,  samen met de winnaars van het Nederlands Vioolconcours categorie Oskar Back en het Nationaal Cello Concours het Dubbelconcert van Brahms uitvoeren. Ook staat er zoals elk jaar weer een zomertournee gepland. Er zijn dus weer een hoop indrukwekkende projecten in het vooruitzicht. Met alle concerten die het VU-Orkest geeft, zo’n 9 tot 12 per jaar, spreken we een groot publiek van gemiddeld 3500 personen aan, dat voornamelijk bestaat uit studenten en jong volwassenen.

Dit bereik aan publiek geeft uw bedrijf een prachtige mogelijkheid uzelf te laten zien aan een grote groep mensen. Dit betekent dat u zich als bedrijf ook verbindt met het enthousiasme, de ambitie en de vernieuwing van het VU-Orkest. Wij kunnen voor u als sponsor kaarten vrijstellen voor onze concerten, gelegenheid bieden tot bedrijfs- of relatie borrel rond onze concerten in binnen- en buitenland, in een kleiner gezelschap bij u een lunchconcert geven of voor livemuziek zorgen bij uw eigen borrel of receptie. Daarnaast is het mogelijk te adverteren in onze programmaboekjes en op onze posters en flyers. Wij staan open voor allerlei soorten van sponsoring en samenwerken; neem daarom vooral contact met ons op om vrijblijvend uw wensen en ideeën met ons te delen!

Maxim Paulissen

Acquisiteur VU-Orkest

T: 06-40961898

Sponsorbrochure 2019-2020

Email: acquisiteur@vu-orkest.nl

Volg ons op Facebook!

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

Localization

Facebook

VU-Orkest

Podiumkunsten
3K

Dit is de officiële pagina van het VU-Orkest. Eén van de meest toonaangevende studentenorkesten van Nederland.

VU-Orkest

VU-Orkest

1 week 4 days ago

🎶🎶 KOM AUDITIE DOEN! 🎶🎶

Wil jij komende zomer met ons mee op tournee naar Polen?
Dit project spelen we drie prachtige stukken:
- Shostakovich – Symfonie nr. 5
- Brahms – Dubbelconcert voor viool en cello, op. 102
- Tansman – Rapsody Polonaise

We zijn nog op zoek naar strijkers (waaronder een contrabasaanvoerder!), fluit, klarinet, fagot hoorn en trombone. Meld je aan voor de audities die op 16 februari zullen plaatsvinden!! Ga naar www.vu-orkest.nl/speel-mee/

VU-Orkest

2 weeks 1 day ago

Wij zijn begonnen met ons zomerprogramma! Wil jij met ons mee op tournee deze zomer en Shostakovich vijfde symfonie spelen? Geef je op voor de audities via www.vu-orkest.nl/speel-mee/ en kom vanavond gezellig naar de open repetitie!

VU-Orkest

VU-Orkest

3 weeks 1 day ago

Vol trots kijken wij terug op onze afgelopen concerten, in het bijzonder op het concert in Het Concertgebouw Amsterdam. Vol enthousiasme en goede moed zullen wij vanavond onze eerste open repetitie hebben van het nieuwe project! Kom jij ook gezellig meespelen?

📷 Veerle Bastiaanssen

VU-Orkest

VU-Orkest

3 weeks 5 days ago

Het zit erop! Vanavond was ons laatste concert van dit project in Het Concertgebouw. Het was geweldig! De energie spatte eraf en wij hebben ontzettend genoten. Bedankt iedereen die is komen luisteren!

VU-Orkest

3 weeks 6 days ago

Het eerste concert in Muziekgebouw Eindhoven zit erop en wat was het fantastisch! Wij hebben ontzettend genoten en kunnen niet wachten tot overmorgen in Het Concertgebouw! Er zijn nog tickets beschikbaar, ga naar www.vu-orkest.nl/agenda_2/ !!
Hier een stukje van het einde van De middagheks van Dvorak.

VU-Orkest

1 month 4 hours ago

Nog maar twee dagen en dan geven wij ons eerste concert van dit project in Muziekgebouw Eindhoven! Wij hebben er allemaal ontzettend veel zin in. Heb jij je kaartje al gekocht? Als jongere of student krijg je KORTING! Kijk snel op www.vu-orkest.nl !!

VU-Orkest

VU-Orkest

1 month 3 days ago

Heb jij het orgel in de Grote Zaal van Het Concertgebouw wel eens gehoord?
Het orgel is in 1891 gebouwd en na wat verbouwingen en restauraties schittert het als middelpunt van de Grote Zaal. In twee van de stukken die wij op 25 januari zullen spelen zal er gebruik worden gemaakt van dit indrukwekkende instrument, wil jij hierbij zijn? Koop snel je kaarten via www.vu-orkest.nl

VU-Orkest

VU-Orkest

1 month 6 days ago

Wist je dat het stuk dat we spelen van Stravinski, Chant funèbre (begrafenislied), ruim 100 jaar kwijt is geweest? Het is pas in 2015 weer opgedoken. Wij zullen als eerste studentenorkest dit bijzondere werk uitvoeren! Wil jij hierbij zijn? Koop snel je ticket via www.vu-orkest.nl!!

VU-Orkest

1 month 6 days ago

VU-Orkest

1 month 1 week ago

🎻✨VU-Orkest zoekt concertmeester✨🎻

Wil jij een studentenorkest aanvoeren? Dit is je kans!! Wij zijn op zoek naar een concertmeester. Meld je gauw aan via onze website: www.vu-orkest.nl/3016-2/