SPONSORING

Het VU-Orkest speelt elk jaar verscheidene concerten in zalen als het Muziekgebouw Eindhoven en het Concertgebouw. Daarnaast gaan we elke zomer op tournee om onze klanken buiten de Nederlandse concertzalen te laten klinken. Aangezien het VU-Orkest één van de grootste en meest baanbrekende studentenorkesten van Nederland is, dagen we onszelf het liefst zo veel mogelijk uit. Zo speelden we in januari 2023 de Tweede Symfonie van Gustav Mahler en zullen we deze winter het gedurfde Ein Heldenleben van Richard Strauss voor u uitvoeren. 

Dit alles zouden we niet zonder steun van verschillende fondsen, subsidiegevers en sponsoren kunnen doen.

 

Het VU-Orkest bestaat uit een dynamische groep jonge musici die zich inzet voor het creëren van prachtige muzikale ervaringen voor ons publiek. Met een enorm bereik onder studenten, zowel binnen het orkest als in ons publiek, vormt het orkest de perfecte gelegenheid om uw naam of bedrijf zichtbaarder te maken onder een breed publiek. 

 

Het VU-Orkest staat open voor allerlei samenwerkingen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Download dan hieronder de brochure of neem contact op met Robin Schot via acquisiteur@vu-orkest.nl.

 

Robin Schot

Acquisiteur 2022-2023
T +31 6 30801354
E acquisiteur.vuorkest@gmail.com

- advertentie -

 

- advertentie -

Muzikaal Nieuws

Schrijf je voor het laatste nieuws van het VU-Orkest

Succesvol ingeschreven