fbpx

Sponsoring

Het VU-Orkest is een van de grootste en meest baanbrekende studentenorkesten van Nederland. Het VU-Orkest wil deze positie aan de top van de Nederlandse studentenorkesten houden en blijft baanbrekend programmeren. In januari 2020 was dit te horen in onder andere Het Concertgebouw in Amsterdam waar zelfs twee amateurpremières uitgevoerd werden. Zowel de Chant funèbre van Stravinski als het imposante Poème de l’extase van Skrjabin waren in Nederland nog nooit door een amateurorkest uitgevoerd. Aankomende zomer speelt het orkest maar liefst twee keer in het Muziekgebouw aan ‘t IJ in Amsterdam, eenmaal als onderdeel van het European Student Orchestra Festival dat deze zomer in Amsterdam plaatsvindt. Ook zullen we deze zomer, naast de Vijfde symfonie van Dmitri Sjostakovitsj,  samen met de winnaars van het Nederlands Vioolconcours categorie Oskar Back en het Nationaal Cello Concours het Dubbelconcert van Brahms uitvoeren. Ook staat er zoals elk jaar weer een zomertournee gepland. Er zijn dus weer een hoop indrukwekkende projecten in het vooruitzicht. Met alle concerten die het VU-Orkest geeft, zo’n 9 tot 12 per jaar, spreken we een groot publiek van gemiddeld 3500 personen aan, dat voornamelijk bestaat uit studenten en jong volwassenen.

Dit bereik aan publiek geeft uw bedrijf een prachtige mogelijkheid uzelf te laten zien aan een grote groep mensen. Dit betekent dat u zich als bedrijf ook verbindt met het enthousiasme, de ambitie en de vernieuwing van het VU-Orkest. Wij kunnen voor u als sponsor kaarten vrijstellen voor onze concerten, gelegenheid bieden tot bedrijfs- of relatie borrel rond onze concerten in binnen- en buitenland, in een kleiner gezelschap bij u een lunchconcert geven of voor livemuziek zorgen bij uw eigen borrel of receptie. Daarnaast is het mogelijk te adverteren in onze programmaboekjes en op onze posters en flyers. Wij staan open voor allerlei soorten van sponsoring en samenwerken; neem daarom vooral contact met ons op om vrijblijvend uw wensen en ideeën met ons te delen!

Maxim Paulissen

Acquisiteur VU-Orkest

T: 06-40961898

Sponsorbrochure 2019-2020

Email: acquisiteur@vu-orkest.nl

Volg ons op Facebook!

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

Localization

Facebook

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.