fbpx

Sponsoring

Het VU-Orkest is een van de grootste en meest baanbrekende studentenorkesten van Nederland. Het VU-Orkest wil deze positie aan de top van de Nederlandse studentenorkesten houden en blijft baanbrekend programmeren. In januari 2020 was dit te horen in onder andere Het Concertgebouw in Amsterdam waar zelfs twee amateurpremières uitgevoerd werden. Zowel de Chant funèbre van Stravinski als het imposante Poème de l’extase van Skrjabin waren in Nederland nog nooit door een amateurorkest uitgevoerd. Aankomende zomer speelt het orkest maar liefst twee keer in het Muziekgebouw aan ‘t IJ in Amsterdam, eenmaal als onderdeel van het European Student Orchestra Festival dat deze zomer in Amsterdam plaatsvindt. Ook zullen we deze zomer, naast de Vijfde symfonie van Dmitri Sjostakovitsj,  samen met de winnaars van het Nederlands Vioolconcours categorie Oskar Back en het Nationaal Cello Concours het Dubbelconcert van Brahms uitvoeren. Ook staat er zoals elk jaar weer een zomertournee gepland. Er zijn dus weer een hoop indrukwekkende projecten in het vooruitzicht. Met alle concerten die het VU-Orkest geeft, zo’n 9 tot 12 per jaar, spreken we een groot publiek van gemiddeld 3500 personen aan, dat voornamelijk bestaat uit studenten en jong volwassenen.

Dit bereik aan publiek geeft uw bedrijf een prachtige mogelijkheid uzelf te laten zien aan een grote groep mensen. Dit betekent dat u zich als bedrijf ook verbindt met het enthousiasme, de ambitie en de vernieuwing van het VU-Orkest. Wij kunnen voor u als sponsor kaarten vrijstellen voor onze concerten, gelegenheid bieden tot bedrijfs- of relatie borrel rond onze concerten in binnen- en buitenland, in een kleiner gezelschap bij u een lunchconcert geven of voor livemuziek zorgen bij uw eigen borrel of receptie. Daarnaast is het mogelijk te adverteren in onze programmaboekjes en op onze posters en flyers. Wij staan open voor allerlei soorten van sponsoring en samenwerken; neem daarom vooral contact met ons op om vrijblijvend uw wensen en ideeën met ons te delen!

Maxim Paulissen

Acquisiteur VU-Orkest

T: 06-40961898

Sponsorbrochure 2019-2020

Email: acquisiteur@vu-orkest.nl

Volg ons op Facebook!

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

Localization

Facebook

VU-Orkest

Podiumkunsten
3K

Dit is de officiële pagina van het VU-Orkest. Eén van de meest toonaangevende studentenorkesten van Nederland.

VU-Orkest

4 days 17 hours ago

Help ons deze challenge te winnen! Like het originele bericht 👍🏼

VU-Orkest

6 days 13 hours ago

Zo ziet een Skype-gesprek met het VU-Orkest er tegenwoordig uit! #coronamusic #musicdoesntstop #shostakovich5 #huiskamerchallenge #classicnl

Door: Vera Woerdeman

VU-Orkest

VU-Orkest

3 weeks 6 days ago

VU-Orkest

VU-Orkest

1 month 1 week ago

Op 13 oktober 2020 zal het VU-Orkest met het Concertgebouworkest deel uitmaken van het 'Concert om niet te Vergeten'. Dit is een benefietconcert waarbij geld wordt opgehaald voor Alzheimer onderzoek. Het concert is een samenwerking van het Alzheimercentrum Amsterdam en Peter Steinmann, hoornist in het Concertgebouworkest. Het is voor ons als jonge musici een grote eer mee te mogen doen aan dit concert en dit goede doel te steunen!

VU-Orkest

VU-Orkest

1 month 1 week ago

🎻🎻🎻ORKESTPRAATJES🎻🎻🎻

Deze keer komen we wat meer te weten over oud-blazerschef Hidde Offerhaus

1) Hoi! Kan je jezelf even voorstellen?
Ik ben Hidde, 22 jaar oud en natuurkundestudent in Delft. Ik ben net begonnen aan het onderzoek voor mijn masterscriptie.

2) Wat vind je naast hobo spelen nog meer leuk om te doen?
Ik doe sinds kort met mijn vriendin aan Lindy Hop, een vrolijke swingdans op oude jazzmuziek. Zodra het weer het toelaat, hoop ik ook weer af en toe te kunnen gaan zeilen, lekker relaxen en tochtjes maken.

3) Wat is de mooiste/leukste locatie waar jij ooit een concert hebt gegeven? En waar zou je ooit nog willen spelen?
Op tournee geven we vaak concerten op bijzondere plekken! Een concert dat ik bijvoorbeeld nooit vergeet was op een grote Hongaarse heuvel, bij het verenigingsgebouw van de dorpsharmonie. Omdat de touringcar ons niet omhoog kan brengen, werden we achterin de pickuptrucks van de dorpsbewoners naar boven gebracht, waar we verwelkomd werden met de zelfgestookte dorpsschnapps. Na het concert hebben we nog uren op live hoempapamuziek staan kringdansen met de oudjes uit het dorp. Een topavond! Wie weet wat Polen ons te bieden heeft deze zomer 🙂

4) Kan je ons wat vertellen over jouw tijd bij het VU-Orkest?
Ik zit al vanaf mijn eerste studiejaar bij het orkest, dus dit is alweer mijn vijfde jaar hier, dat is heel hard gegaan. Het is heel leuk om te kunnen zien hoe de vereniging zich heeft ontwikkeld in de afgelopen jaren. Naast dat er, zoals altijd, veel leden zijn gekomen en vertrokken, merk je ook dat de groep gezelliger en opener is geworden, ik hoop dat dat lang zo blijft! Natuurlijk is het ook interessant om mee te maken hoe het orkest de overstap aan het maken is van ons tijdperk met Daan naar een nieuwe dirigent, ik ben heel benieuwd hoe dat gaat lopen.

5) Samen met een paar andere leden zit jij in de lustrumcommissie, kan je ons daar iets meer over vertellen?
In 2022 bestaat het VU-Orkest 60 jaar, en dat willen we grootst vieren! We zijn gave plannen aan het uitwerken, waaronder een tournee naar een ver land, een bijzondere concertreeks in Nederland en een episch programma in Het Concertgebouw. Nu is het vooral een kwestie van de financiering rond krijgen (iets waarbij iedereen kan helpen door Maat van het orkest te worden!). Als de plannen binnenkort vastliggen, maken we meer bekend 🙂

6) Waar heb je het meest zin in aankomend seizoen?
Ik ben benieuwd naar het European Student Orchestra Festival! We zijn samen met het Sweelinckorkest organisator van de editie van dit jaar, waarbij studentenorkesten uit Europa gedurende een aantal dagen in juni concerten zullen geven in het Muziekgebouw aan 't IJ. Ik heb veel zin in om de andere orkesten te ontmoeten en samen leuke feestjes te hebben.

7) Welk stuk van ons zomerprogramma vind jij het leukst? Waarom?
Ik heb vooral zin in de Rhapsodie Polonaise van Tanzman, een lekker obscuur en een beetje gek stuk die we als overture voor ons concert spelen. Altijd tof om nieuwe muziek te ontdekken! Op het festival in Eindhoven in juni (Klassiek op de Campus festival) spelen we een heel ander programma met onder andere de Romeo & Julia overture-fantasie van Tsjaikovski, die is wel bekend maar ook erg mooi dus daar kijk ik ook naar uit.

8) Wat maakt volgens jou het VU-Orkest zo leuk?
Dat er een plekje is voor iedereen! Ik word er altijd blij van als iedereen, of je nou eerstejaars of afgestudeerd bent, en of je meedoet voor alleen de muziek of vooral voor de borrels, een draai kan vinden binnen onze vereniging.

Foto: Veerle Bastiaanssen

VU-Orkest

VU-Orkest

1 month 3 weeks ago

🎶🎶 KOM AUDITIE DOEN! 🎶🎶

Wil jij komende zomer met ons mee op tournee naar Polen?
Dit project spelen we drie prachtige stukken:
- Shostakovich – Symfonie nr. 5
- Brahms – Dubbelconcert voor viool en cello, op. 102
- Tansman – Rapsody Polonaise

We zijn nog op zoek naar strijkers (waaronder een contrabasaanvoerder!), fluit, klarinet, fagot hoorn en trombone. Meld je aan voor de audities die op 16 februari zullen plaatsvinden!! Ga naar www.vu-orkest.nl/speel-mee/

VU-Orkest

1 month 3 weeks ago

Wij zijn begonnen met ons zomerprogramma! Wil jij met ons mee op tournee deze zomer en Shostakovich vijfde symfonie spelen? Geef je op voor de audities via www.vu-orkest.nl/speel-mee/ en kom vanavond gezellig naar de open repetitie!

VU-Orkest

VU-Orkest

2 months 2 days ago

Vol trots kijken wij terug op onze afgelopen concerten, in het bijzonder op het concert in Het Concertgebouw Amsterdam. Vol enthousiasme en goede moed zullen wij vanavond onze eerste open repetitie hebben van het nieuwe project! Kom jij ook gezellig meespelen?

📷 Veerle Bastiaanssen

VU-Orkest

VU-Orkest

2 months 6 days ago

Het zit erop! Vanavond was ons laatste concert van dit project in Het Concertgebouw. Het was geweldig! De energie spatte eraf en wij hebben ontzettend genoten. Bedankt iedereen die is komen luisteren!

VU-Orkest

2 months 1 week ago

Het eerste concert in Muziekgebouw Eindhoven zit erop en wat was het fantastisch! Wij hebben ontzettend genoten en kunnen niet wachten tot overmorgen in Het Concertgebouw! Er zijn nog tickets beschikbaar, ga naar www.vu-orkest.nl/agenda_2/ !!
Hier een stukje van het einde van De middagheks van Dvorak.