Sponsoring

Het VU-Orkest Amsterdam is één van de grootste en meest baanbrekende studentenorkesten van Nederland. Vernieuwing en uitdaging zijn belangrijke kernwaarden, die onder andere tot uiting komen in het programma van het orkest: in januari 2019 wordt één van Mahlers grootste werken uitgevoerd, namelijk zijn Vijfde Symfonie! Ieder halfjaar wordt een nieuw programma ingestudeerd dat wordt uitgevoerd in de mooiste zalen in binnen- en buitenland. Er worden jaarlijks concerten gegeven in het Concertgebouw en het Muziekgebouw aan ’t IJ, waarbij het orkest ieder jaar op tournee gaat in de zomer. Met al deze concerten, zo’n 9-12 per jaar, bereiken wij een publiek van meer dan 3500 personen, dat voornamelijk uit studenten en jongvolwassenen bestaat.

Dit bereik aan publiek geeft uw bedrijf een prachtige mogelijkheid uzelf te laten zien aan een grote groep. Dit betekent dat u zich als bedrijf ook verbindt met het enthousiasme, de ambitie en de vernieuwing van het VU-Orkest. Wij kunnen voor u als sponsor kaarten vrijstellen voor onze concerten, omtrent een concert een gelegenheid bieden tot bedrijfsborrel op locatie, in een kleiner gezelschap bij u een lunchconcert geven, of voor livemuziek zorgen bij uw eigen borrel of receptie. Daarnaast is het mogelijk te adverteren in onze programmaboekjes en op onze posters en flyers. Wij staan open voor allerlei soorten van sponsoring en samenwerken; neem daarom vooral contact met ons op om vrijblijvend uw wensen en ideeën met ons te delen!

Wessel van den Einden

Acquisiteur VU-Orkest

T: 06-40961898

E: acquisiteur@vu-orkest.nl

sponsorbrochure

Taal – Language

Aankomende evenementen:

  1. VU-Orkest in Muziekgebouw Eindhoven!

    januari 17, 2019 @ 20:15 - 22:30
  2. VU-Orkest in Het Concertgebouw!

    januari 20, 2019 @ 14:15 - 16:35

Volg ons op Facebook!

3 weeks ago

VU-Orkest

Afgelopen zomer was voor het VU-Orkest getekend door het trieste overlijden van Daan Admiraal, maar ook door een bijzondere laatste tournee met hem. De zomer is nu bijna ten einde en het nieuwe muzikale jaar staat weer voor de deur.

Bij een nieuw jaar hoort natuurlijk ook een nieuw bestuur. Met genoegen presenteren we het VU-Orkest bestuur 2018-2019:

Voorzitter – Tonke Versteeg
Secretaris – Iris Huitink
Penningmeester – Dana Brull
Acquisiteur – Wessel van den Einden
Concertmanager – Anne Uildriks
PR-chef – Barbara van Eeghen
Strijkerschef – Laura Soeters
Blazerschef – Piotr Majoor

We kijken samen uit naar een mooi jaar met veel bijzondere muziek.

Foto: Veerle Bastiaanssen
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

VU-Orkest
View on Facebook